Se poate? | Interviu cu Marian Vasilescu

Din nou, se poate? Putem realiza ceva în țara asta dacă pornim de la zero. Putem?

Povestea unui om minunat, motivat și iubitor ne spune că putem. Nimic nu e ușor în viață, mai ales când ai fost într-un orfelinat. Dar în acele clădiri, speranța nu moare niciodată, speranța bate în fiecare zi la ușă, dar trebuie să știm cărei uși îi punem zăvorul în cazul în care speranța vrea să bată la ușă. Continui oarecum ideea susținută într-un articol recent. Problema vine de la noi, nu de la țară, noi trebuie să avem puterea să trecem peste comoditate și să muncim pentru noi, să muncim pentru țară, să schimbam ceva, SĂ NE SCHIMBĂM!

Am avut norocul să-l cunosc pe Marian Vasilescu, artist si parte a proiectului BROmania .Este pasionat de actorie si de muzică.Este un om care nu și-a pierdut speranța și aspiră spre perfecțiune profesională și sufletească. Prin actele sale de caritate dă speranță oamenilor.” #ÎmpreunăReușim ”

În urma întalnirii noastre într-un mediu virtual, domnul Marian Vasilescu mi-a răspuns la câteva întrebări, iar răspunsurile pe care mi le-a dat sunt o adevarată lecție de viață.

 

  1. Cum ai reușit să dobândești aceste rezultate?

„Am fost pozitiv de mic, mi-a plăcut să zâmbesc oamenilor și să vorbesc din suflet, o fac în continuare și pe de altă parte mi-am dorit mult, am visat și visez în continuare la momentul acela când o să am mii de oameni în față veniți pentru a-mi asculta muzica. Trebuie să existe o corelație între gânduri și acțiune, și orice am face trebuie făcut cu bună intenție. Vom ajunge să dobândim rezultatele dorite garantat.

2.  Ce te-a motivat atât de mult să-ți atingi idealurile?

” Idealul este o iluzie frumoasă ce se reinventează sau se updatează pe timp ce trece, asta e parera mea. Cel mai semnificativ ideal este în suflet, să ne păstrăm curați și să fim puternici, capul sus. Ceea ce mă motiveazã este visul de care vă povesteam mai sus, parinții mei care sunt acasă și îmi doresc să le ofer o batrânețe frumoasă și oamenii care arată că se poate.  ”

3. Crezi că în țara noastră se poate realiza orice?

” Noi oamenii găsim mereu scuze pentru că este cea mai simplă motodă de a ne apăra pentru insucces, se poate oriunde, orice dacă iți dorești cu adevarat. Fapte mai mult decat vorbe și ne vom atinge țelurile ”

 

4. Ești o persoană credincioasă? Daca da, te rog să-ți argumentezi răspunsul, dacă nu, te rog de-asemenea să-ți argumentezi răspunsul.

”  Simt forța divină în tot ce mă inconjoară, îl port pe Dumnezeu în suflet, vorbesc despre bine, sanătate și fac tot posibilul să influnțez pozitiv oamenii de fiecare dată când îi intâlnesc.
Mai merg câteodată și la Biserică dar nu foarte des, recunosc. ”

 

5. Ce ai face dacă ai fi președinte?

„Nu ma interesează politica așa că nu stiu ce aș face pentru că nu o sa fiu niciodată acolo.
Ar fi cool dacă s-ar implementa dezvoltarea personală în sistemul educational, cea sexuală și daca copiii ar avea mai puține informații de reținut, în alte țări în timpul școlii se merge la teatru, se face mult sport, se merge la piscină, se fac activitați de socializare și brainstorming, ar trebui să luăm exemplu și sa ne concerntrăm mai mult pe cum să devenim oameni de succes, partea practică este mult mai importantă decât partea teoretică. ”

Acestea au fost cuvintele Lui Marian Vasilescu, eu îi mulțumesc încă o dată, pentru că raspunsurile sale sunt  un model demn de urmat, el este un om cu o viziune clară și bună asupra lumii. În link-urile de mai jos îl puteti găsi pe Marian Vasilescu interpretând piesele „Te rog” și „De-oi muri m-or pune în groapă ”

 

 

(C) Călin Onacă

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s