Nu fi fraier/ă, scrie-i!

Când aveam ask.fm-ul pornit primeam tot felul de întrebări de la anonime sper, sper că erau fete în care mi se aduceau complimente gen „esti minunat ” sau ” esti frumos „, etc, și le spuneam să-mi scrie pe contul de Facebook. Însă primeam înapoi răspuns că nu pot să o numesc întrebare că-i este rușine, poate nu o să-mi placă cum arată și așa mai departe.

Fetelor unor băieți/ bărbați nu le pasă neapărat cum arătați! Eu cel puțin voiam să am cu cine să dezbat mai multe subiecte de discuție. Așa că dacă-mi place cum gândești înfățișarea ta e doar un detaliu.

 1. Nu-ți fie niciodată rușine să-i scrii unui băiat sau unei fete pentru că nu-i cunoști caracterul și poate poți lega o prietenie puternică sau cine știe poate și mai mult.
 2. Nu trebuie să-ți fie rușine cu corpul tău, fie și eu sunt slab și evident că nu mă plimb cu sufletul de mână pe strada, dar tot timpul este cineva care vede ceva frumos la tine, nu există! Nu e vina ta, așa te-a lăsat Dumnezeu, însă e vina ta atunci când vine vorba de comportamentul pe care-l ai și când vine vorba de ce scoți pe gură.
 3. Nu ești prea grasă sau prea slabă, ești doar pufoasă sau atletă!
 4. Știți vorba ” cu rușinea mori de foame „. Așa este și aici, nu trebuie să-ți fie rușine să-i scrii sau în cazul în care ai făcut-o te-a respins e un fraier/fraieră care nu știe ce pierde. Fii îndrăzneț/ îndrăzneață!
 5. Nu asculta gura lumii ca tipul sau tipa respectivă e arogantă sau fițoasă, credeți-mă viața e plină de surprinze și am avut norocul să nu ascult de lume  și s-a dovedit să nu fie chiar așa arogantă și chiar prietenoasă.

Așa că nu mai aștepta și nu te scufunda în depresii și în postări penibile pe Facebook că nimeni nu te vrea, poate cineva se gândește la tine, nu aștepta și fă tu primul pas pentru ca îi va face el/ea pe ceilalți 99.

An nou fericit!

(C) Călin Onacă

15741132_831038693703978_3406510818446440028_n

5 gânduri despre &8222;Nu fi fraier/ă, scrie-i!&8221;

 1. PROMITATOARE SUNT INDEMNURILE TALE DE A INCERCA „MAREA CU DEGETUL”,SUBIECTII INDIFERENT DE SEX,AU RETINERI IN MODUL DE EXPRIMARE ATUNCI CIND SUNT PUSI FATA IN FATA,ECRANUL NE DELIMITEAZA DE REALITATE SI SUNTEM MAI INDRAZNETI,PRINDEM CURAJ SI NE EXPRIMAM FARA INGRADIRI…CE AI PUNCTAT TU BINE AICI MI SE PARE CA ESTE DORINTA DE A NE DESCATUSA DIN PROPRIILE LANTURI ALE GANDIRII,VORBIND LIBER …ASTA DENOTA FAPTUL DE A INCERCA „MAREA CU DEGETUL””..ARTICOLUL ESTE OK

  Apreciază

 2. Foarte bun articolul, felicitări!
  E foarte adevărat, nu ai absolut nimic de pierdut dacă îi scrii unei persoane, mai ales dacă nu îi cunoști caracterul, ci doar ești atras/ă de aspectul fizic sau poate de anumite chestii de care ţi-ai dat seama din postările de pe Facebook/askfm/Instagram etc. Mai bine un „oops” de cât un „ce-ar fi fost dacă…”, vorba aia.
  Mult succes pentru viitoarele articole! 😃

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s