Ad Hoc | Călin Onacă

Ad Hoc sau pentru un anumit scop…

Cu toții avem un scop în viață sau cel puțin tind să cred asta, dar când scopul tău în viață este acela de a schimba starea de spirit a unui individ și a face artă în același timp, atunci acel scop devine un drog, un drog pe care nu mulți îl  pot consuma.

Ca în 1857 ne-am adunat în Micul Paris (orașul tuturor posibilităților, nimic nu mă mai surprinde… ), pentru a dezbate niște lucruri foarte importante, precum: înveselirea prin artă.

Această trupă de punk folcloric medieval mi-a inspirat o anumită emoție pe care n-am mai simțit-o de ceva vreme. Ei promovează valorile folclorice actuale ale țării, dar și valorile care au fost o dată. Te trimite într-un univers închis al epocii medievale. Tot ce ai nevoie este un cal și pe cine să provoci la duel.

Spectacolul lor a fost unul interesant, nemaiîntâlnit, plin de viață, începând cu o mică povestioară de aici din Ardeal, despre facerea universului, un subiect foarte controversat. Mă bucur că am avut ocazia să-i cunosc, să-i întâlnesc și desigur, să-i ascult.

(C) Călin Onacă

Îi puteți găsi :

https://www.facebook.com/AdHocMedieval

https://www.youtube.com/user/adhocmedieval

https://www.instagram.com/trupa_adhoc

#unteatru

untitled.png