„Fură-mă” frumos

Sunt un om apolitic, dar nu ma pot abține când văd așa ceva.

Vă adresez aceste cuvinte pentru că știu că ați ajuns cu cuțitul la os și că nu v-ați luat boii de la bicicletă, dar nu ne puteți duce de nas. Noi, clasa ” inferioară” respectăm ( pe dracu’) deciziile dumneavoastră. Să știți că vă susținem în tot ceea ce faceți! Cu o condiție. Să faceți tot ceea ce v-ați propus într-o cameră de 2 metri pătrați, o toaletă rece și un pat mai tare decât toate podurile sub care dorm sărmanii pe care i-ați prostit să vă voteze dându-le un kilogram de făină sau un pix…

Eu un anonim, un fiu al României doresc să-mi exprim opinia în legătură cu activitatea pe care o prestați.

În primul rând, vorbesc în numele studenților și al elevilor din România, noi studențimea studioasă, vă dorim 15 ani de temperatură scăzută și așteptăm să vă citim cartea „Cum să fur(ț)i o țară în 10 pași ” cred că va fi frumoasă, gen un Mein Kampf, atât că dumneavoastră nu ne omorați la propriu, ci lent furându-ne tot ce avem mai bun: speranța, dreptul la evoluție și evident banii pe care nu-i avem. Noi studențimea studioasă  suntem conștienți că fiecare om aspiră spre un ideal material și spre o dezvoltare intelectuală (nu prea ), dar diferența dintre noi studențimea studioasă și dumneavoastră o face două biblioteci. Noi dorim binele fiecăruia și v-ar sta foarte bine într-o cămașă în dungi, am auzit că se poartă anul acesta și brățări din oțel, pentru dumneavoastră cu blăniță roz și suflate cu aur. Ne-ați FURAT! Noi facem eforturi să ne elevăm când voi omuleții din parlament aveți diplome scoase la imprimantă și ștampilate de micile afaceri din Piața Chirigiu, și să mai avem așteptări de la voi? Când ne sunteți inferiori intelectual? Sunteți mândrii că ne reprezentați țara la meeting-uri internaționale, păcat că doar voi. NOI SUNTEM MÂNDRII CU ROMÂNIA, NU CU VOI. Sper că în viitorul apropriat se va naște un nou Țepes. Ura noastră este alimentată de acțiunile voastre, tâlharilor!

În al doilea rând, vorbesc în numele părinților mei și în numele tuturor părinților din țară care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Ce oameni inteligenți. Nu mi se pare normal ca părinții mei să plece în străinătate să-mi asigure mie un viitor și să facă tot posibilul să mă țină în școală, știți, chiar să învăț, să-mi iau diploma pe merit, în loc să rămână și ei în țară alături de mine și fizic, dar nu se poate, dacă faci parte din „ciumă”, nu poți evolua. Ciuților ne-ați vândut speranțele și dreptul la viață. Vă recomand un lucru, citiți o carte, poate vi se dezvoltă și vouă gândirea și vă treziți la realitate. Viața nu e atât de roz cum o credeți dumneavoastră în dormitorul pe care-l numiți Palatul Parlamentului.

Sincere mulțumiri și respect, un viitor emigrant

(C) Călin Onacă

” People shouldn’t be afraid of their  Government, Government should be afraid of their people. ”