A fresh start

După șase luni mi-am făcut curaj să scriu iar…
Nu lăsa frica să te acapareze, fă ceea ce știi și fă-o bine. Pot să spun că pe mine m-a dus putin cu zahărelul în aceste șase luni și m-am complăcut în ideea că nu mai am inspirație când de fapt mi-a fost frică să mai scriu ceva. Eu nu definesc frica ca pe o stare de neliniște sau o tulburare constantă provocată de anumiți factori reali sau imaginari, o definesc ca pe cea mai urâtă stare de vegetare mintală pe care o poate avea omul, am trăit în aceste șase luni făcând nimic si pierzând timpul. Mintea mea a intrat într-un colaps pentru ca odată cu părăsirea sistemului militar, deși mi-am dorit asta, ceva din mine a murit oarecum. Acea frustrare pe care o aveam a murit și efectiv m-am mulțumit cu faptul că trebuie să-mi încep o nouă viață și totul va fi bine.

Să revenim, frica sau molima, parazitul acesta care nu ne lasa să ne îndeplinim obiectivele, să ne atingem idealurile poate fi îndepărtat doar de curaj. Totodată m-am gândit la veșnica întrebare ” ce o să zică lumea?” si astfel mi-am ucis fiecare fărâmă de speranță. Nu puteam să ies din abisul in care m-a împins frica. Am făcut cea mai mare greșeală lăsându-mă condus de părerea lumii. Nu știu unde o să ajung cu articolul ăsta, dar ceea ce vreau sa evidențiez este că doar singuri putem trece peste anumite obstacole si n-avem nevoie de nimeni altcineva. M-am hotărât să ofer vieții mele un scop, de data asta unul real și am de gând să-l îndeplinesc. Mulțumesc!

P.S.: Peste trei zile o să postez un articol. 

 Du-te cu elan. Fără ezitări, fără rețineri. În goană, să nu mai întrebi ce e bine și ce-i rău, ce-i moral sau imoral. Trăieste-ți viața cum vrei, cum îți place. Iar în ziua în care goana va înceta din cauza anilor, te asigur: nu vei regreta nimic.  Sergiu Nicolaescu

Instagram: http://www.instagram.com/calinonaca

Facebook: http://www.faceboom.com/calinonacablog

Photo: Radu Chirilă